4 galvos skausmai, kuriuos pamiršo odontologai, dirbantys su intraoraliniu skeneriu

0

Intraoraliniai skeneriai yra didelis žingsnis į priekį odontologijos industrijoje. Ši technologija leidžia supaprastinti dantų lanko atvaizdo nuėmimą, taupyti medžiagas, iš esmės paspartinti duomenų perdavimą į laboratoriją ir, žinoma, pakelti klinikos įvaizdį pacientų akyse dėl darbo su naujausiomis technologijomis.

Intraoraliniai skeneriai sprendžia daugybę kasdienių odontologų iššūkių, taigi specialistų darbas gerokai supaprastėja. Dalinamės net keturiais galvos skausmais, kurių atsisako intraoralinį skenerį pradėjusios naudoti klinikos:

Atspaudo nuėmimas
Šis procesas, anksčiau reikalavęs pasiruošimo, kėlęs diskomfortą ar net pykinimą pacientams, dabar gali būti atliekamas ne tik operatyviai ir daug maloniau pacientui, bet dalinai šį darbą gali atlikti ir higienistas. Taigi odontologas gali susikoncentruoti į aukštesnės pridėtinės vertės kūrimą – kokybiškiau surašyti duomenis į paciento kortelę, turi daugiau laiko gydymo plano sudarymui ir kitiems nematomiems darbams.

Atspaudinių medžiagų naudojimas ir jų logistika
Atspaudines medžiagas reikia užsakinėti, užtikrinti pastovų tiekimą, reikia administruoti fizinius jau pagamintų darbų modelius, bei atspaudų nuėmimo detales, jų ieškoti (esant reikalui kartoti atspaudų nuėmimą). Naudojant intraoralinį skenerį visi procesai visiškai skaitmenizuojami, atspaudinės medžiagos nebereikalingos, o duomenys apie pacientus saugomi ir lengvai randami skaitmeniniuose archyvuose.

Atspaudų perdavimas laboratorijai
Dirbant senaisiais metodais, atspaudus tenka fiziškai transportuoti iki laboratorijos. Tai užtrunka daug laiko, yra neekologiška ir neefektyvu. Šis procesas ypatingai komplikuojasi, jei dirbame su laboratorijomis kitame mieste ar net kitoje šalyje. Taip pat susiduriama su dideliais iššūkiais gaminant skubius darbus – tenka ieškoti brangesnių transportavimo alternatyvų ar net atsisakyti užsakymų.
Su intraoraliniu skeneriu perdavimas į laboratoriją įvyksta akimirksniu naudojant programinę įrangą, kuri padeda lengvai komunikuoti su klinika. Sutaupoma daugybė laiko ir logistikos transportuojant, o skubūs darbai gali būti pradėti gaminti iškart po susitikimo su pacientu.

Komunikacija su pacientu
Odontologijos paslaugos daugumai pacientų yra brangios. Šie ieško būdų supaprastinti gydymą neturėdami tam tinkamo išsilavinimo, todėl odontologui tenka praleisti daug laiko vaizdžiai paaiškinant paciento situaciją, veiksmų planą ir jų būtinybę.
Dirbdami su intraoraliniu skeneriu, paciento situaciją jam parodysite ekrane, lengvai suprantamu trimačiu atvaizdu, dar pirmojo vizito metu. Paprastai paaiškinsite gydymo eigą ir galimas alternatyvas – pacientas Jumis pasitikės, o jį įtikinti užtruksite mažiau laiko.

Mes esame oficialus Medit i500 intraoralinio skenerio platintojas Lietuvoje. Parduodame bei nuomojamę įrangą, reikalingą ir klinikoms, ir laboratorijoms. Taip pat nuosekliai apmokome, kad naudą iš skenerio ir su juo gaunamos programinės įrangos pradėtumėte gauti kaip įmanoma sparčiau. Susisiekite, jei norite nemokamai išbandyti Medit i500 – atvyksime į Jūsų kliniką ar laboratoriją ir parodysime jo veikimą gyvai:

    Susisiekite, jei domina įrangos bei medžiagų įsigijimas, aptarnavimas arba mokymai